hyttehelg.

nå har vi da teknisk sett ikke hytte, men et hus(enebolig) som bestefar og bestemor bygde da de trengte et, ehm, hus. ja. det er i alle fall mammas barndomshjem ute på ei lita øy i nabokommunen. anywaaays, bare for å være en flink blogger skal jeg vise dere noen bilder jeg har tatt i helga. (og drept i min nye app. sorry..)

1: tok hurtigbåten til øya. været var så som så, men jeg har vært borti verre. 2: har brukt masse tid på å ligge som slakt på sofaen/i senga/i stolen og lest bok. masse. og sovet. 3: gikk i marka med mamma og pappa for å finne måsegg(måkeegg). i tøysko. ble relativt våt på beina kan man jo si. 4: fant en humle som hang opp ned i et gresstrå. tror kanskje den sov.

5: spiste digg "pinsefrokost". 6: gikk tur i marka igjen og blåste bort i 18 grader pluss. vær er pussige greier. 7: skimta Bodø by over fjorden. 8: så ørten elg og en regnbue på vei tilbake til byen. spiste svenske polkadrops og hørte på mitt til nå eneste podcast fra radioresepsjonen.

skjønner ikke helt hvordan jeg skal avslutte dette innlegget. eller noen innlegg i det hele tatt. jeg har i alle fall hatt en fin helg! fri fra jobb og med max avslapping før en ny uke starter! nå skal jeg kanskje begynne å stresse litt med å bli Oslo-boer. eller kanskje vente til i morgen. det er jo fridag det og. stay cool, peeps!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits