ting jeg liker med 17. mai

folk har ofte et dårlig forhold til 17. mai (til tross for at det er nasjonaldagen). masse folk overalt, ingen ledige parkeringsplasser, bakfulleruss med vanngevær og så videre.. selv elsker jeg 17. mai! blant de beste dagene i året (når det ikke regner)! og jeg tror jeg liker 17. mai for de noen av samme grunnene folk misliker 17. mai. la meg forklare.

1: man kan gå i bunad. greit nok, det er det er en sånn enten liker man det eller så hater man det. jeg glir lett inn i den første kategorien! 

2: man får se menn i bunad. i mitt hode finnes det ikke noe som er hottere enn menn i bunad!! kanskje menn i uniform.. nei, menn i bunad er tingen!

3: korps! jeg har en sær forkjærlighet for korps! har aldri spilt i korps selv, så det kan ha noe med saken å gjøre. LOVE IT!

4: masse god mat.

5: man kan gå i tog. det er faktisk kjempekos! i år er første året "since forever" jeg ikke har gått i tog. fikk sett på tog da. ikke like gøy.

6: heliumballonger. da jeg var yngre kostet en heliumballong 50 kr. i dag koster dem 120! drøy unødvendig. det var i alle fall en grunn til at jeg likte 17. mai..

7: folk. ja, det er kø overalt og man krasjer i folk hele tiden, men plutselig møter man noen man kjenner. og dessuten er fint å se så mange pent kledde mennesker på en gang.

kommer ikke på mer i farta, så jeg håper alle har hatt en super 17. maifeiring i dag! jeg vet at jeg har storkost med masse! god natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits