:)

skrevet 21.02.12, etter alt for mange kjedelige timer meg tog: mitt tidligere supergode forhold til tog ligger for øyeblikket på is og det eneste som redder meg fra å dø helt, er strøm til macen og sjokolade.på tirsdag hadde jeg et relativt anstrengt forhold til tog, men nå har det over og godt er det. da jeg endelig var kommet hjem etter grovt 22 timer på tog, bar det rett i seng for et par timer før mamma skulle ha meg til å kjøre henne. når jeg først var våken, gikk resten av dagen fort og det hele ble avsluttet "supersunn" kveldsmat med Renate.

i dag har jeg vært sammen med Synne (ikke mer enn to ganger faktisk). superkoselig å se henne igjen! under vårt første møte snek vi oss inn som vgs-elev på MDD-showet "fra Bodø til Broadway". mye gøy, mye bra og litt dårlig. men det var moro å se så mange bekjente på scenen. deretter stakk Synne i stallen og jeg stakk hodet innom Pat på jobb. det var jeg til jeg ble så sulten at jeg måtte kjøre hjem å spise. da han var ferdig på jobb dro vi litt impulsivt på Kafka for å ta en kopp kaffe. altfor lenge siden! etter å ha kjørt han hjem, endte jeg opp foran TV-skjermen hos Synne med digg mat og film, slik det skal være når det er ferie! døgntynmen har også tatt ferie, sånn btw..

i morgen er den store "fikse-dagen". det skal ryddes og pakkes og handles inn til jeg reiser. stakkars pengeboka til mamma (<3). jeg er jo ekspert på prokrastinering, så når jeg sier at jeg skal pakke i morgen, betyr det at jeg skal pakke på søndag, rundt 2 timer før jeg reiser.

noen sa det var typisk C-menneske (nokså internt) å være ryddig, men jeg presterte dette på en dag..

ps: en uke til jeg er i Peru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits