polaroid.

som nevnt tidligere har jeg bestilt, betalt og mottatt et nytt kamera. og dem som leste overskriften kan vel gjette seg til hva slags kamera det er. ja, jeg har fått meg polaroidkamera. LYKKE LYKKE LYKKE! det er ikke et sånt gammelt ett, men det er kult likevel. det ser slik ut:

det tar heller ikke kvadratiske bilder, men fine små retangulære. tada:

fint, ikke sant? i tillegg har jeg kjøpt et nytt krus. det skal jeg drikke masse te og kakao fra. og jeg skal aldri kvitte meg med det. det nye kruset mitt er minst like fint som mummi-koppene mine, men bare på en annen måte. nå innholder det pulver-kakao, og det er helt greit fordi kruset er så fantastisk bra. jealous much????

Hilde har forresten reis fra meg i dag (igjen) og hun skal være borte i 10 dager sammen med resten av idrett og villmark. det kjennes litt tomt på skolen siden jeg har vært en del sammen med noen av de folka. det positive er at de er på nordlandstur hvor de blant annet skal innom Bodø (<3<3<3).

suss muss puss.

5 kommentarer

Lydia

20.sep.2011 kl.12:49

Åååh, så kuult! Vil også ha polaroidkamera .. og koppen va næisss

Elisabeth

20.sep.2011 kl.20:32

kor har du kjøpt det kameraet?

susanna strand

23.sep.2011 kl.22:36

sjalu. sjalu på polaroidkamera og sjalu på beatles kopp.

Therese

24.sep.2011 kl.18:51

Jeg har samme i hvitt! Eller... et polaroid kamera i alle fall x] som jeg kjøpte i Japan B] vet du om et sted i norge hvor man kan få kjøpt film, eller må man bestille?

Bertine

27.sep.2011 kl.11:54

Haha sykt nice kamera! Grattis!

Savna deg btw i Bodø AJ <3

Skriv en ny kommentar

hits