laurdag.

i går var en sykt lang dag. jeg stod opp halv 8 (på morningen) og og la med halv 3 (på natta). litt før 9 ble kjørt til togstasjonen av beste Astrid og togturen gikk til Oslo der jeg møtte Ferencz/Patrick/whatever og vi spiste frokost og traska rundt i Oslo i rundt 4 timer. i Oslo kjøpte jeg (kun) en rull med brunteip, en hårbørste, en ny maskara og mat. ingen klær eller sko. *stolt* og så fikk jeg bytta en genser og testa det nye kameraet mitt. (mer om kameraet kommer senere.) og jeg sendt en pakke. (derfor brunteip fordi de på postkontoren ikke kunne gi meg 10 cm med teip. supereit.)

rett før jeg skulle videre til Lillestrøm fikk jeg møtt Mag(nus). det var superkos og litt kleint. mest kos. hehe. og vi planla hele juleferien. neida. bare litt. og så kom Maria og vi tok "buss for tog" til Lillestrøm sammen. der spiste vi middag før vi tok buss nesten halvveien tilbake til Oslo og vi endte opp på/i Lørenskog. fikk veibeskrivelser over telefon som sa "gå mot det store stygge bygget med vinduene" og det lo vi lenge av. (hahahahaha) Eivinn møtte oss i det store stygge bygget og Maria og jeg slo i hjel tid med å øve på dansemoves til konserten vi skulle på. vi var der for å se Eivinn spille, altså. jeg har ikke gjort det før, men det har Maria og vi hadde det superfint selv om Eivinn var opptatt med det ene og det andre.

etter konserten måtte vi komme oss inn til Lillestrøm igjen og Eivinn var opptatt, så vi ble tatt vare på at en kompis av Eivinn som tok oss med på bussen til Lillestrøm. Maria tok "tog for buss" og jeg måtte vente i 1 time og 10 minutter + 20-30 minutter forsinkelse på tog tilbake til Hamar. da var klokka rundt 11 på kvelden. jeg kjøpte en bok og leste kanskje 7 sider siden jeg var supertrøtt og ikke fikk med meg innholdet. toget tok 1 time og 10 minutter og drosje tok 15 minutter og så var jeg hjemme. vrengte av meg klærne og stupte i seng. vurderte ikke å være med på Disney-maraton en gang.

bilde 1: mens jeg ventet på toget i Hamar. morgen. bilde 2: mens jeg ventet på toget i Lillestrøm. kveld.

2 kommentarer

Maria

18.sep.2011 kl.16:09

å morgen i jenin, den er god!

Kristin

19.sep.2011 kl.11:58

Oh, høres ut som en full dag! Hehe, håper du har kost deg masse :)

Skriv en ny kommentar

hits