internat- og folkehøyskoleliv #3

skrevet 07.09.11:

en del av det å flytte hjemmefra er at man må vaske klærne sine selv. ja, jeg er 20 år gammel og jeg har svært lite erfaring innen klesvask. heldigvis for meg fant jeg en vaskemaskin av samme typen som vi har hjemme. scoooore! i tillegg har jeg investert i tørkestativ og klesklypestativ. tørkestativet tar hele rommet, men siden jeg er "hjemme alene" nå, så går det fint + at det får plass i boden min når det ikke er i bruk. ryktene sier nemlig at det ikke er spesielt bra tørk på tørkerommet.


en annen del av å flytte hjemme og inn på internat er at det er et felles vaskeansvar på fellesområdene, aka vasketjeneste. så denne uka har jeg ansvar for å vaske peisestue hver dag. kjempegreit rom å vaske, så det går ganske fort og greit.

og ja, jeg er fremdeles meg selv til tross for at jeg vasker og rydder. bildet under viser hvordan rommet så ut etter at jeg hadde vært "eneboer" i 4 dager. så spørs det hvordan det blir når Hilde reiser på tur igjen på mandag og skal være borte i 10 dager!!! det er dobbelt så lenge som sist! (Marianne: Hvis du leser dette, så vil jeg bare si at jeg rydder hver dag, nesten.) (Cec og Lars: Tenk på hvor mye innsats jeg legger inn i å rydde for dere. og ikke minst, tenk på smisken!)

2 kommentarer

Kristin

13.sep.2011 kl.18:25

Stå på! Du er flink, tuppa ;*

Bertine

14.sep.2011 kl.21:41

SKORINGEN

Skriv en ny kommentar

hits