regnvær = kosevær

nå har det regnet i et par dager og det skal visst regne i noen uker til, litt sånn av og på. det renner elver og bekker i bakkkene rundt på skoleområdet og det dannes store dammer litt overalt. jeg tror at gummistøvler hadde vært en grei invistering nå, men da må jeg komme meg til sentrum og det er jo et problem i seg selv.

da er det greit å ha en Kristin som byr på kakao med krem. det er så mye koseligere å sitte sammen i regnet. hun lakker negler og jeg blogger. i går rettet hun håret mitt og jeg må si jeg likte det. begynner å bli noen måneder siden sist jeg hadde rett hår. ellers har vi hatt skole i dag. lytting og arrangering-/komponeringsfag. sistnevnte var gøy og utfordrende. nå er det snart middag (1 t og 10 min) og ryktene sier kebab. jeg gleder og gruer meg, for jeg er veldig spent på hva jeg får. til da får jeg kose meg med kakaoen. over og ut.

ps: vi (musikk-klassen) skal til London etter høstferien! GIRA!

4 kommentarer

Ingping

05.sep.2011 kl.15:30

Kebab betyr forskjellige typer stekt/grillet kjøtt... good luck little rabbit <3 e har forresten bestemt at e skal sende postkort til d, siden e nu har adr din :D

Kristin

05.sep.2011 kl.18:37

Kos å dele kakao med deg <3

Bertine

05.sep.2011 kl.22:59

Haha høres ut som du har det kjempekoseli!

Håpa du fækk veggisbabb å spis idag <3

julie

06.sep.2011 kl.20:21

ååå! heldiggirssssssssss.

Foressten, digger sinnsykt bloggen din :D likte alt ved den! Du har fått deg en ny leser;)

Skriv en ny kommentar

hits