le chef. hehe.

i dag har jeg tørket støv at mitt "all so amazing" kamera, så nå skal dere få to bilder som ikke er fra iPhonen eller Photo Booth, wooho.

jeg vet ikke om det er så mange som vet det, men jeg er veldig glad i å lage mat og noen ganger blir jeg mat-blogger. i dag er ikke en av de gangene. men som sagt så liker jeg å lage mat, det er en av de fineste hobbyene mine og det skjer som regel kun når jeg er hjemme alene. jeg liker å lage alt fra usunne ting som kake, cookies og cupcakes, til sunne ting som smoothie (ikke akkurat en kokkekunst, men jeg har en del "oppskrifter" som smaker ganske godt). jeg baker rundtstykker og lager hjemmelagde knekkebrød. og middag. mye asiatisk-inspirert. som i dag! dagens middag var linsesuppe med rød thai-curry. eller noe. supergodt. og passe sterkt. hadde røde linser, søtpotet, gulrot og bønner i, i tillegg til tomatbasen og krydder. laget uten oppskrift. det er best. og så bakte jeg rundstykker til. ikke så gode. gav noen av dem til fuglene, resten skal jeg fryse. kanskje mamma liker dem.i tillegg til dette har jeg bakt cookies av gårdagens brownies. nom. det eneste problemet med at jeg liker å lage mat når jeg er hjemme alene er at jeg står igjen med dette for meg selv:

hahaha, alt er ikke i fra i dag. noe er fra i går da jeg hadde besøk av tre vakre jenter. vi bakte brownies og hadde is til og så The Holiday. eller dem så på, jeg sov. nå skal jeg pakke en minipiknik og stikke ut på tur.

driver forresten på med litt designendringer, så hvis alt står på hodet en dag så er det nok derfor + at jeg har noen "ordentlige fotografbilder" som jeg holder på med å redigere. stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits