fridag.

fridagen min startet klokken 05.07 da en kråke eller skjære eller annen irriterende fugl valgte å sette opp skrikekonserten sin rett utenfor vinduet mitt. det gav seg etter en stund da og jeg kunne sove videre. og takk for det, jeg har jo fri! våknet igjen sånn i 10-tida på grunn av ekstrem varme, så jeg fant ut at det ikke var noe vits i prøve å sove mer. deretter brukte jeg evigheter på å lese Harry Potter og hurra, for jeg har kommet over halvveis!!!

uansett, i dag har jeg vært sammen med Martin og Magnus. det er lenge siden. vi gikk på moloen og hadde morreller med oss. de hadde ikke jordbær i noen butikker.. men været var fint og vi koste oss!

det var forresten 27°C i skyggen! insane varmt! men været vekslet veldig da, fram og tilbake altså. så satt vi der da på en benk, spyttet steiner i vannet og sånt koselig. jeg ante fred og ingen fare før jeg fikk rundt 2,5 liter vann helt over hodet. og jeg hadde hvit overdel og følte det litt som om jeg var ufrivillig med i en wet t-shirt contest, sånn bortsett fra at jeg hadde undertøy under.

så da gikk jeg (sammen med Mart og Mag) klissvåt og gjennomsiktig opp til bilen. fin 15 min spasertur der jeg følte at alle stirret på meg. bra jeg har sluttet å ta meg selv så selvhøytidelig. gøy og koselig var det uansett!

Én kommentar

Deluna Lounge

09.jul.2011 kl.23:17

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits