100511.

bare å åpne photoshop er en prøvelse, noe jeg må ta meg tid til og noe som jeg for øyeblikket ikke ser ut til å orke. photoshop var liksom det eneste programmet jeg brukte å ha åpent til en hver tid. heller photoshop enn msn, liksom. anyways..

som noen sikkert har lest, var jeg på tur i Bodø-marka på fredagen. obigatorisk friluftstur i gym. da gikk jeg sammen med r-klassen. bildet tok jeg på tirsdag (for en uke siden) da klassen min var på tur og jeg gikk for å møte dem etter tentamen. vågøyvannet. med tilhørende låt. lytt til den mens du leser videre.

i går skinte sola så fint hele dagen og jeg var ute med Bertine og hadde kameraet i veska. tok så klart ingen bilder av oss, kebab, el pedros eller russ, men etter at jeg hadde kjørt Bertine hjem, kjørte jeg forbi huset mitt og opp til turisthytta. der tok jeg årets første solbilder fra parkeringsplassen. det blir nok mange flere utover sommeren. dette er starten på midnattsola, noe av det beste jeg vet med å bo nord for polarsirkelen.

i morgen håper jeg på en spennede dag og et spennede innlegg. jeg har nemlig noen på gang, hvis alt går etter planen. ting pleier som regel ikke å gjøre det, så ikke få så store forventninger.

å, ja, jeg har fått meg (sommer)jobb.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits