i natt.

i går endte jeg opp i Breivika rundt midnatt og følte meg greit teit sammen med all russen siden jeg ikke er russ selv. der møtte jeg Bertine, Glenn og noen venner av dem. og Simon, Michelle og Linn. og etter hvert kom Elisabeth "and we all had a jolly good time". joda, det var koselig og kaldt og jeg kjente at jeg savner den røde buksa littegrann.

det jeg egentlig skulle i sentrum midt på natta var jo å dele ut vafler sammen med en gjeng fra DTS Nortun! men da jeg kom dit, var Glasshuset stengt, så etter mye fram og tilbake og hit og dit og Breivika og Rajas fant jeg Åge som fortalte meg hvor jeg kunne finne "the waffle people". og da jeg endelig fant fram dit, møtte jeg Shalisha(som jeg hadde blitt kjent med under dansingen tidligere på dagen) som er awesome og fra Kentucky, USA. love her!!

da jeg endelig kom meg hjem rundt klokken tre i natt, var det allerede begynt å lysne. ikke at det noensinne ble ordentlig mørkt, så det er deilig å se at sommeren snart er like rundt hjørnet. i dag har været vært supert!

i morgen har jeg fri fra skolen og fri fra jobb og jeg har sykt sommerfeirefølelse. bare synd jeg har engelsktentamen på tirsdag og mattetentamen på onsdag. alarm: høy nerdefaktor.

3 kommentarer

Marthine

01.mai.2011 kl.23:47

sv: hehe, fun :p Jeg har brukt youtube, men det begynner å bli vanskelig , men her er en link til en channel med sesong 1. Den har de andre sesongene også , du må bare lete, men det er lett ;p

http://www.youtube.com/user/Iloveuktvseries#g/c/E5B3A85C261506E8

Får håpe du ikke blir like hekta som jeg ble ^^

missM (Hverdagseventyr)

02.mai.2011 kl.15:09

Hehe, ja man blir vel fort litt bortkommen bland russ hvis man ikke er det selv. Er noen år siden jeg skulle vært russ, så jeg er ikke så bortkommen likevel ;)

sus

06.mai.2011 kl.21:57

det hørtes godt ut med vaaaaaafllllls

sv/ LEKETØYSBUTIKKEN på koch!!! det var kjempeenkelt og superfint :-)

Skriv en ny kommentar

hits