smoothie, photoshop og cold mailman.


cold mailman - pull yourself together and fall in love with me

den siste fridagen før alt skal gjennomføres, avgjøres og avsluttes. dagen har så vidt begynt og jeg sitter i stua og spiser smoothie med skje, photoshopper de få bildene jeg har tatt i det siste og hører på gratis cold mailman(link). inni hodet mitt planlegger jeg dagen, ukene, nye blogginnlegg og hvilke youtube-klipp jeg vil vise dere. nesten så jeg har flytta inn der, i youtube altså. jeg får spre det litt utover, og dessuten blir det fort av egoistiske grunner jeg legger inn klipp. det er jo ikke sikkert dere liker det jeg liker.

i forrige uke var jeg impulsiv og kjøpte meg et speil til rommet mitt. akkurat nå henger det litt for lavt fordi det er vanskelig å beregne høyden når man må være handy og henge det opp selv. hehe, det er nemlig sånn at hvis jeg står oppreist, så ser jeg meg selv fra haka og ned. failed. men det kan rettes på og pappa skal få hjelpe meg med den biten.

dessuten begynner rommet mitt å bli ferdig ordnet og møblert etter et over to års oppussingsprosjekt. jeg har fremdeles esker i kjelleren som jeg ikke har pakket ut av og jeg mangler en ny stol og et ordentlig bord, men alt i alt er jeg ganske fornøyd med hvordan det er blitt og hvordan det utvikler seg (bortsett fra klesskapet på gulvet). ganske greit tema å blogge om. (etterlys det!)

ellers i dag håper jeg på å få meg sykkel, treningstights, gore-tex-sko, ferdig engelsklekser(yeah right!) og et fint kafébesøk med Bente og Ferencz/Patrick. ps: man blir sykt mett av smoothie.

2 kommentarer

Lydia

28.apr.2011 kl.16:54

sv; vakke ont i d heile tatt : P
- ja, man blir sykt mett av smoothie ;P

missM (Hverdagseventyr)

28.apr.2011 kl.17:23

Hahaha, veldig fort gjort å henge i feil høyde. DER kjenner jeg meg veldig godt igjen. Gjør det samme selv... ;) Og når man ikke har noen til å holde det oppe når man tester, så blir det fort slik. Jaja ;) Speilet var fint da...

// Hvilken størrelse er du på klær da? Jeg har alle størrelser på mine vintageplagg fra xs-xl. Det meste av klærne er M-L. Men jeg kan være enig i at mye av det ser litt smått ut for at det er på sånne tynne små modeller jeg bruker. Men stort sett er det bare for at de har beltet i livet strammere en det ville sittet på f.eks meg selv ;) Størrelsen på hvert plagg står hvertfall under hver beskrivelse inne på Eplabutikken min :) Sånn hvis du skulle få lyst på noe vikerlig unikt og gammelt!

Skriv en ny kommentar

hits