it's friday, but sunday's comin'

god morgen. dette er en av de sterkeste filmene jeg som kristen kan tenke meg. jeg vet at de fleste kommer til å la være å se den, men jeg vil bare minne dere på hvorfor vi feirer påske.

det er ikke fordi kyllinger er gule eller fordi vi skal ha en unnskyldning til å spise mer godteri, men fordi Jesus døde for våre synder og beseiret døden ved å stå opp den tredje dagen. så enkelt.

og det er mye mer jeg kan si, men jeg har tenkt å rekke å gå i kirka om en times tid. jeg vil heller dere skal se filmen. den sier ikke så mye om hvorfor vi feirer påske, men den forteller hva som skjedde på langfredag (i dag) og den er fin for det om. dette bibelverset der i mot:

<For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Joh. 3:16>

amen.

Én kommentar

Hege

25.apr.2011 kl.13:07

Så fint innlegg :-)

sv: ja, kaninene går alltid løse, 24 timer i døgnet, 365 dager i året :-).. Vi har ikke engang bur. De tygger/klorer ikke på noe av lister, møbler osv. Det har gått med noen dvd-covere i papp, men det gjør da ingenting :-).. De går på do i egen dokasse, og så har de konstant tilgang til høy, som kaniner skal ha. Kaniner som ikke får nok høy å tygge på vil kunne bli mer destruktive, da høy - i tillegg til å fungere som mat - fungerer som sysselsetter :-)

Skriv en ny kommentar

hits